dimarts, 28 de gener del 2014

Batut vegetal (cogombre, api, espinacs)

Avui, a més d' una recepta us vull fer una recomanació. No fa gaires dies vam anar a sopar a un restaurant vegetarià de Barcelona, el Teresa Carles, en som força aficionats a aquest tipus de menjar.
Va ser una experiència increïble. Us aconsello que, si teniu la oportunitat de fer-hi un àpat, no la deixeu passar. Aquí us deixo el link per si voleu veure la seva pàgina web: Teresa Carles cuina vegetariana. Per cert, millor reserveu taula abans.
Mentrestant us deixo un magnífic batut de verdures, no és el mateix que serveixen ells, però també queda molt bo com entrant, aperitiu o a qualsevol hora del dia. Aquí el teniu.

Ingredients per a dos gots:
  • 2 branques d'api blanc
  • Mig cogombre
  • 2 pomes
  • un grapat de fulles d' espinacs 
  • un troç de gingebre fresc, la mida d'una nou.
  • el suc d' una llima

Preparació:
  • Realment no te cap secret, es tracta de passar tots els elements  per una liquadora.
  • Ho servim ben fred, ho podem rebaixar amb una  mica d'aigua perquè quedi més lleuger.
  • En cas de no tenir liquadora, podeu posar tots els ingredients en un vas junt amb mig litre d'aigua i després passar-ho per un colador xinès.
I bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.