Fa uns dies que vaig fer aquesta sopa a casa
i, pensant que no agradaria a tothom, va ser un èxit. Aquí us deixo la recepta
per què aneu preparant-vos per a l’estiu i l’aneu convinant amb el gaspatxo de
sempre.
Ingredients:
- 1 remolatxa cuita
- 1/4 de col llombarda crua
- 1 ceba petita
- 1 cogombre
- 2 iogurts del tipus grec
- julivert i cebollí
- oli d'oliva
- 1/2 llimona
- sal i pebre
- aigua freda
- Primer courem la remolatxa al forn, si la tenim crua. També es pot comprar ja cuita.
- Un cop estigui feta i freda, la pelarem i ratllarem.
- Tallarem la resta de verdures, la col llombarda ben pima, la ceba tendra a trossos petits i el cogombre a dauets.
- Ho barrejarem tot amb la remolatxa en un recipient.
- Afegim els iogurts a les verdures tallades hi posem sal i pebre i u raig de oli d'oliva.
- Afegim aigua freda, just per cubrir-ho i ho remenem.
Presentació:
- Quan ho servim, ben fret, ho acompanyem d’ou dur i amb el julivert i el cebollí.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.