dissabte, 8 d’agost de 2015

"Hummus"



Per si encara queda algú que no sap què és o com es fa l'hummus, doncs aquí teniu la meva recepta. De fet no és més que una crema feta a base de cigrons cuits i que ens regala el fantàstic receptari de la cuina mediterrània del món àrab.

Ingredients:
  • Un pot de cigrons cuits
  • Una cullerada sopera de tahin (puré de sèsam)
  • 1/2 gra d'all cru
  • 1 cullerada de postre de comí molt
  • el suc de mitja llimona 
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra
  • sal
Preparació:
  • Escorrem els cigrons, guardem part del seu suc.
  • Ho triturem tot amb el turmix fins que ens quedi una crema ben fina.
  • Si és massa espessa afegim suc dels cigrons, segons el nostre gust.
Presentació:
  • Ho servim en un bol o plat amb un raig d'oli d'oliva i un polsim de pebre vermell.
  • Es pot acompanyar amb torrades o bastonets de pa o de  verdures.
Bon profit!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.