dimarts, 12 d’abril de 2016

Batut d'api, fonoll i espinacs

Avui, després d'una bona sessió de ioga, ens hem pres un batut de verdures molt refrescant que ja havia deixat preparat a la nevera.

Us explico com l'he fet.



Ingredients per a dos gots com els de la foto:

  • 4 branques d'api

  • un quart de fonoll fresc tallat a trossos

  • unes fulles d'espinacs frescos

  • el suc d'una llima

  • gingebre fresc, al gust

  • aigua fresca




Preparació:

  • Primer de tot preparem el suc de la llima, ens ajudarà a fer que la resta d'ingredients no s'oxidin.
  • Després passem per la liquadora la resta d'ingredients (també el gingebre) i ho barregem amb el suc de la llima.
  • Hi afegim aigua fresca i ho deixem a la nevera fins al moment de servir.
  • Si us el voleu prendre immediatemnt hi podeu afegir gel.
Presentació:
  • Una rodanxa de llima i unes bones fulles de menta fresca acaben de donar-li un toc refrescant.
Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.