dissabte, 5 de novembre de 2016

Seitan amb carbassa i poma

Després d'uns messos d'inactivitat, ja torno a ser aquí. I comencem amb una bona recepta que fa olor i té color de tardor. Segur que us agrada!

Ingredients:
  • 1 seitan 
  • 2 cebes, millor si són morades
  • 2 pomes golden
  • 1 troç de carbassa
  • 1 dotzena de castanyes cuites
  • Oli d' oliva
  • 3 cullerades soperes de salsa de soja
  • 1 cullerada de mel
  • 1 got de caldo de verdures
  • Sal i pebre
  • Sèsam

Preparació:
  • Possem una cassola al foc amb oli d'oliva.
  • Tallem el seitan a filets, els enrrossim una mica i els reservem.
  • En el mateix oli i amb foc fort,  enrossim també la carbassa que haurem tallat a daus. No cal que es faci del tot, el que ens interesa és que es torri una mica per fora.
  • Tallem la ceba en juliana i quan ja hem tret la carbassa, ara ja amb el foc molt fluix, fem la ceba.
  • Quan comenci a ser transparent, uns 5 minuts, hi aboquem la mel i la salsa de soja.
  • Ho tapem i deixem que es faci 5 minuts més. En aquest moment afegim la poma tallada també a daus i la carbassa. Ho remenem i deixem que la poma es faci un parell de minuts amb la cassola tapada.
  • Afegim el caldo de verdures que sigui necessari, no cal posar-lo tot.
  • Passats uns minuts incoporem les castanyes cuites i pelades. Remenem i hi posem a sobre el seitan.
  • Deixem qu es faci durant uns minuts amb la cassola tapada a foc suau 
 Presentació:
  • Emplatem i posem un polsim de sèsam a sobre del seitan.
Les castanyes les podeu coure al forn o en una paella de forats i pelar-les mentre encara són calentes. Una bona solució és comprar-les cuites: jo quan és temporada les compro envasades al Mercadona, surten molt bones.

I bon profit!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.