dissabte, 1 d’abril de 2017

Pastis de farina de garrofa



Ingredients:
  • 200 gr de farina integral
  • 100 gr de farina de garrofa
  • 3 cullerades de postres de llevat en pols
  • 3 ous
  • 250 cl de llet d'ametlla (o avena)
  • 8 cullerades d'oli d'oliva
  • 16 dàtils
  • 50 gr de nous
  • 50 gr de panses de Corint
  • 1 cullerada de cafè de canyella


Preparació:
  • Escalfem el forn a 185 graus
  • Posem les panses i els dàtils en remull.
  • Barregem en un recipient les farines, el llevat i la canyella
  • En un altre bol es barregen amb unes varetes els ous, la llet i l'oli
  • Ajuntem les dues barreges en el primer bol
  • Cal escórrer els dàtil i les panses, i picar-ho tot ben fi amb una picadora elèctrica
  • Tirem la picada a la barreja
  • Afegim les nous picades a trossos grossos.
  • Posem tota la barreja en un motlle untat amb mantega i ho enfornem uns 35 minuts. Jo faig servir un motlle tipus plum cake.
  • Ho anem vigilant i quan ja està els deixem refredar una mica i el desemmotllem.
Presentació:
  • Podeu gaudir amb un  bon cafè  i un troç de pastís.
Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.