dilluns, 8 de maig de 2017

La meva lasanya



Ingredients:
  • Un paquet de plaques de lasanya
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 1 pot gran de tomàquet sofregit
  • 150 gr. de soja texturitzada
  • 1/2 got de vi blanc sec
  • beixamel
  • formatge ratllat


    Preparació:
    • Primer posem la soja texturitzada a hidratar amb aigua calenta. 
    • Tallem la ceba i el alls, i els sofregim en un cassola amb una mica d'oli.
    • Quan  es comença a enrossir afegim el vi i  ho deixem reduir. Incorporem el tomàquet i ho deixem al foc uns minuts.
    • Ho passem en un pot i ho triturem amb el minipimer. 
    • Abans de tornar la salsa a la cassola, escorrem la soja sense pressionar i la saltegem amb una mica d'oli en la mateixa cassola, un minut serà suficient.
    • Ara sí afegim la salsa i ho deixem al foc un parell de minuts.
    • Rectifiquem de sal i pebre.
    • Jo faig servir plaques precuinades que només necessiten uns minuts en remull i ja està. Amb la beixamel passa el mateix, si la feu vosaltres FANTÀSTIC, sinó podeu fer servir la que venen en tetrabricks ja preparada, també és una solució molt pràctica i ràpida.
    • Muntem la lasanya: al fons d' una safata que pugui anar al forn posem una mica de beixamel i després anem intercalant plaques de pasta amb salsa, per acabar amb una capa de plaques i ho cobrim amb beixamel i formatge ratllat.
    • Amb un bon gratinat ja la tenim acabada.
    Presentació:
    • Per donar-hi un toc més fresc m'agrada posar-hi per sobre cibulet i alfàbrega fresca picada.
    Bon profit!! 

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada

    Deixa el teu comentaria aqui:
    Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.